Swiffy Output

Termeni de utilizare a site-ului Utra-Byte.ro

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Continutul site-ului www.ultra-byte.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Ultra-byte. Materialele publicate si continutul www.ultra-byte.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

Ultra-byte nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.ultra-byte.ro. Ultra-byte isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.ultra-byte.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Ultra-byte nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.ultra-byte.ro.

Ultra-byte nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.ultra-byte.ro.

Ultra-byte nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.ultra-byte.ro.

Ultra-byte isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.
web hosting   |   whois   |   servicii   |   support   |   contact
UltraByte Solutions © 2007 - 2009 | Termeni de utilizare